Posma Montagebedrijf
vakkundig klusbedrijf in keukenmontage en badkamer installatie

Keukenmontage-installatiebedrijf

Complete verbouwingen

Installatie werk

Betonboren

contact

Foto's projecten

Klantervaringen

Klantervaringen
J van den Berg
Hermann Posma heeft anatomisch 2, maar functioneel minimaal 6 gouden handen.
Hij heeft onze keuken met allerlei extra zaken vakkundig, op tijd en binnen budget geplaatst. Hij denk mee met de opdracht en blijft dat doen tijdens de uitvoering.
Hij communicatief vaardig en niet onbelangrijk een prettige persoon. Hij staat op mijn shortlist als ik weer een flinke klus heb.

Positief beoordeeld



g.woude
Geplaatst op 29-01-2012
Keuken plaatsen, app. gerenoveerd. in Apeldoorn

IGeert en Olga van der Woude.
In oktober 2011, kochten wij een appartement in Apeldoorn, waarvoor we op Marktplaats
iemand zochten die een nieuwe keuken kon plaatsen. Vervolgens kwamen wij in contact
met Hermann Posma. Met hem een afspraak gemaakt, waarbij het meteen klikte.
Het bleek dat hij niet alleen de keuken zou kunnen plaatsen, maar het gehele appartement renoveren: plafonds witten, spachtelputz op de muren aanbrengen,
radiatoren plaatsen, electriciteit vernieuwen en een nieuwe meterkast plaatsen. We hebben hem de sleutels overhandigd en na enkele weken had hij met zijn maatje
Guus het gehele appartement gerenoveerd en zeer tot onze tevredenheid.
Een goudeerlijke vent, waar je van op aan kunt.
Hermann en Guus nog bedankt.

Positief beoordeeld



bejonasse
 Geplaatst op 27-01-2012
keuken, voorwerk en afwerking in Almere

Montagebedrijf Posma heeft bij mij het voorbereidende werk gedaan voor keukenplaatsing en de uiteindelijke afwerking na plaatsing. Ik wist toen nog niet dat de plaatsing ook door Hermann gedaan kon worden.
Het contact, het nakomen van afspraken, de netheid van werken en service achteraf ....... ik kan anderen positief adviseren om met deze monteur 'in zee te gaan'.
Mijn keuken staat er nu precies één jaar in en ik krijg veel complimenten hoe alles eruit ziet. Bij deze geef ik ze door. Van al het voorwerk wat er gedaan is, zie je niets, maar het blijkt dat het goed gedaan is.
Van de nieuwe meterkast zie je ook niets, want er zit een deur voor, maar het is fijn om ook achteraf te weten dat alles goed gedaan is.
Hermann, dank je wel voor je werk. Voor volgende werkzaamheden zal ik je zeker benaderen. Je bent immers van alle markten thuis.

Positief beoordeeld



a.zee1
 Geplaatst op 23-01-2012
Plaatsen keukenapparatuur in Almere

Inductie kookplaat incl. alle electrische aanpassingen, complete meterkast (nieuw) en afzuigkap geinstalleerd. En renovatiewerkzaamheden keuken gedaan.
Houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Biedt ook een goede after sales service. Zeer kundig. Goede prijs/kwaliteit werkzaamheden verhouding.Hermann levert alleen perfect werk.

Positief beoordeeld



Veenker
Geplaatst op 30-12-2011
keuken plaatsen in Almere

Hermann heeft in korte tijd een prima klus geleverd. Voor de plaatsing van onze Bruynzeel keuken heeft hij alle voorbereidende werkzaamheden verricht:
Demontage en afvoeren oude keuken, de electriciteit, water aan- en afvoer, de verlichting, paar muurtjes en een koof.
Goed werk, netjes, vakkundig, alles kon in overleg. Planning was ook helemaal goed. We genieten nu van een fijne en mooie keuken met de feestdagen.

Positief beoordeeld


ghappe
Geplaatst op 12-12-2011
Installatiewerk Keuken in Almere

Fa: Posma communiceerd uitstekend, werkt goed, en netjes en afspraak is afspraak, dus warm aanbevolen.

Positief beoordeeld



vanderwalle

 Geplaatst op 18-07-2011
Keuken inbouwen en overig werk in Almere

Hermann heeft een flinke klus inclusief plaatsen nieuwe keuken voor ons gedaan.
We zijn erg tevreden omdat het duidelijk een vakman is die kwaliteit levert.
Wat we verder erg prettig vonden is de flexibiliteit om tijdens de werkzaamheden bepaalde dingen net even anders te doen (op ons verzoek).
Ook positief is dat Hermann luistert naar z'n klanten en uitstekend telefonisch bereikbaar is.

Positief beoordeeld

Barbera

 Geplaatst op 18-07-2011
keuken plaatsen in Almere

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de bovenstaande beoordelingen
Ook bij ons is de plaatsing van de keuken door Hermann (en natuurlijk Guus) uiterst plezierig verlopen.
Door Hermann's meedenken en deskundige adviezen hebben wij nu een geweldige Bruynzeel keuken binnen ons strakke budget!
Prima overleg, heldere afspraken, keurig werk, en ook nog eens heel gezellig.. Kortom helemaal top.

Positief beoordeeld


Arthu
r                                              Geplaatst op 16-07-2011

  keuken en cv ketel plaatsen in Beekberen

Meneer Posma (Hermann) werd ons door vrienden aangeraden.
Hij levert goed werk en is misschien niet helemaal de goedkoopste maar toch zeker niet duur in verhouding tot het werk wat hij gedaan heeft.
Ook wij zijn erg tevreden over Hermann. Hij levert inderdaad uitstekend werk, wat een vakman.
Hij heeft goede ideeën en werkt secuur. En na overleg naar aanleiding van de offerte was hij WEL de goedkoopste.

De extra dingen die wij wilden heeft hij prima voor ons geregeld.
Bijvoorbeeld de glazen rugwand en het extra granieten stuk werkblad en de vensterbanken waren zeer voordelig geprijsd en mooi geplaatst.
Hij deed ook spontaan extra dingetjes die hij tegenkwam zonder dat we dat later op de rekening terugzagen: hij mocht nog wel een paar dagen langer blijven...!

Het contact was erg goed, hij is vriendelijk en het was erg gezellig in huis in de tijd dat hij en Guus hier aan het werk waren.
Bovendien ruimt hij iedere dag netjes op. Beide zaken ook niet onbelangrijk.

Kortom een echte aanrader. Onze badkamer is over een paar maanden aan de beurt en die laten we ook door Hermann doen.
En we denken inmiddels ook aan het uitbouwen van de woonkamer, dus wie weet....

Ina en Arthur.

Positief beoordeeld


Ddeventer
 Geplaatst op 07-06-2011
Verbouwing keuken, toilet, badkamer in Apeldoorn

Ik sluit me helemaal aan bij de andere (positieve) beoordelaars hier.
Hermann komt stipt zijn afspraken na, neemt altijd de telefoon op of belt direct terug.
Hij is bereid extra werk te doen, waar hij ofwel niets voor rekent, ofwel een zeer schappelijke prijs voor vraagt: "ik ben er nu toch...".

Hij is erg gedreven om er iets moois van te maken.
Heeft goede ideeën en kan volgens mij alles. Hij werkt netjes (of laat in ieder geval alles netjes achter) en is betrouwbaar.
Ik had er helemaal geen moeite mee om hem de sleutel van het huis mee te geven.

Ook zijn collega Guus is een geweldige werker. Zo mogelijk nog meer gedreven en ook een harde werker.

We hebben veel plezier gehad terwijl ze bezig waren; vrolijk, goedlachs, beleefd en voorkomend.

Het eindresultaat is geweldig. Ik ga Hermann zeker weer vragen voor volgende werkzaamheden.

Positief beoordeeld


c.bakker.265

 Geplaatst op 02-06-2011
plaatsen van een keuken. in Almere

Hermann heeft bij ons een Bruynzeelkeuken geplaatst naar volle tevredenheid.
Bij de finale oplevering zei mijn vrouw : "Ik ga jou zoenen".
Nou, dat wil wat zeggen.

Positief beoordeeld


jh.vuurmans
 Geplaatst op 13-12-2010
Keuken geplaatst in Utrecht

Ik stuurde Hermann Posma laatst een mail om te laten weten dat ik heel veel plezier heb van mijn nieuwe keuken.
Die hij in april geplaatst heeft! Ik krijg namelijk nog steeds complimenten over de afwerking.

Het was fijn om zaken met hem te doen! Alles is keurig volgens de afspraken en op tijd geregeld.
Ik ben het dan ook helemaal eens met de positieve beoordeling van Jansen (zie 05-10-2009).
Hermann is inderdaad een vakman, is betrouwbaar en werkt tegen een schappelijke prijs. Een aanrader dus!

Positief beoordeeld


S. Oosterwijk
 
 Geplaatst op 26-11-2010
Keuken montage in Almere

Prima ervaring met Hermann Posma bij de montage van onze keuken.
Zou hem zo weer inhuren; komt zijn afspraken na. Is secuur.

Positief beoordeeld


Sander Donselaar

 Geplaatst op 08-10-2010
Keuken en afbouw in Nijkerk

Ik heb herman al meerder keren bij ons klussen laten doen.
Het begon met de keuken, maar ook laatst, toen hij ons dakkapel afbouwde en
de hele buiten boel geschilderd heeft.

Herman nogmaals bedankt.
ik hou je op de hoogte voor als ik een nieuwe verbouwing heb of als vrienden/ kennissen je nodig hebben.

Met vriendelijke groet
Sander & Joyce.

Positief beoordeeld

Carel
 Geplaatst op 15-08-2010
Aansluiting afwasmachine in Utrecht

Beste Hermann,
Dank voor het snel maar met name ook heel fraai maken van de aansluiting voor mijn afwasmachine.
Ook voor de wat kleinere klussen waar met name ook de afwerking beangrijk is, is Hermann een aanrader!!
Carel

Positief beoordeeld
 


Dirk
 Geplaatst op 11-05-2010
Keuken aangesloten in Apeldoorn

Beste Hermann,

Bedankt voor het aansluiten van onze keukens.
Het was een positieve ervaring en ik kan iedereen die zelf iets minder technisch is jouw diensten aanraden!

Positief beoordeeld

tinavhoof3
 Geplaatst op 05-04-2010
Oude keuken eruit, nieuwe erin. in Amersfoort

Ons eerste contact met Hermann voelde direct goed.
Hij is vriendelijk, heeft veel kennis en droeg direct leuke ideeën aan.
Onlangs hebben we ons eerste huis gekocht. Hermann heeft hierin de oude keuken gedemonteerd.
Alles klaargemaakt voor de nieuwe en deze gemonteerd en geïnstalleerd.
Hij houdt hierbij rekening met onze smaak, houdt zich aan de gemaakte afspraken en werkt heel netjes.
Kortom, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken (hij is mooier geworden dan we dachten!) en zouden Hermann zeker aanraden!

Positief beoordeeld

almere
 Geplaatst op 02-04-2010
keuken in nieuwegein

Hermann, bedankt voor het plaatsen van onze keuken, we zijn er nog steeds blij mee.
Me ouders hadden er zelfs niks op aan te merken.

Dank

Positief beoordeeld


martijn

 Geplaatst op 01-04-2010
Keuken monteren in ijsselstein

Hermann heeft ons naar Martijn van Bruynzeel Bunnik gestuurd om daar de keuken te kopen, echt geen spijt van een mooi ontwerp en een leuke prijs.
Hermann heeft de keuken bij ons neergezet en de voorbereidingen gedaan, echt goed werk afgeleverd. Niet duur en gewoon goed werk.
Hij denkt mee en werkt goed door, komt zijn woord na, ik zou een ieder hem adviseren.

Positief beoordeeld


Lankhuizen
 Geplaatst op 06-12-2009
Renovatie keuken in Ugchelen

Hermann is allround, denkt mee, weet wat hij doet, is niet te duur, is altijd direct telefonisch bereikbaar, houdt zich aan afspraken.
Draaft op als het direct nodig is en is volgens zijn zeggen ingeént tegen 220 Volt stroom.
Een perfecte vakman die wij bij een volgende klus graag weer vragen om ons te helpen. Waarom? Hij is gewoon goed!

Positief beoordeeld

heleengelderloos
                          Geplaatst op 14-10-2009




Hermann is een zeer positief en nauwkeurige werker.
De vorige aannemer had bij mij een keuken geplaatst en wat fout kon gaan ging fout.
Hermann heeft een fantastische klus geklaard door alle onvolkomenheden keurig weg te werken en te repareren.
Hermann houdt zich goed aan de afspraken en als het wat afwijkt wordt ik van te voren ingelicht, wat heel prettig is.
Ik zal hem bij iedereen van harte aanbevelen

Positief beoordeeld

 
Jansen
 Geplaatst op 05-10-2009

Mijn keuken laten renoveren: nieuwe fronten en werkblad van graniet. Plus kraan en spoelbak.

Ik ben erg positief:

*Een nauwkeurig en hard werkende vakman.
*Denkt mee en staat open voor sugesties.
*Houdt zich aan afspraken.
*Is erg vriendelijk en voorkomend.
*Veel inzicht en vakkennis in huis.
*Goede materialen gebruikt.
*Uieindelijk bleek de prijs alleszins redelijk te zijn. (Achteraf vergeleken met andere klusbedrijven.)
*Doet inderdaad extra dingen, in overleg. Tegen schappelijk uurloon.

Kortom: een echte aanrader deze man.

Positief beoordeeld


M. van Mierlo

 Geplaatst op 11-09-2009
Onze keuken is afgelopen week geplaatst en wij zijn uiterst tevreden. Goed overlegd voor en tijdens de installatie. Ook werd er meegedacht over alles, heel prettig vonden wij dit. Netjes en hard gewerkt, altijd gekomen volgens afspraak. Ook uiterst vriendelijk (al liepen wij nogal eens in de weg....). Goede klus/prijs verhouding. Kleine extra dingen voor ons gedaan die hem extra tijd kosten, opdat onze keuken top zou worden. Ook goede materialen gebruikt als service. Ik kan iedereen die een keuken wil plaatsen Hermann Posma aanraden.

 

Keukenmontage-installatiebedrijfComplete verbouwingenInstallatie werkBetonboren contactFoto's projectenKlantervaringen