Posma Montagebedrijf
vakkundig klusbedrijf in keukenmontage en badkamer installatie

Keukenmontage-installatiebedrijf

Complete verbouwingen

Installatie werk

Betonboren

contact

Foto's projecten

Klantervaringen

Ikea keukens

KEUKEN MONTAGE VAN IKEA KEUKENS.

Uitvoering van montage van Ikea keukens, keukenapparatuur en accessoires is duidelijk verschillend van andere keuken fabrikanten en leveranciers. Keukenmontage van Ikea keukens vraagt duidelijk om specialisatie en een hoge graad van nauwkeurigheid. Tevens benodigd de keukenmontage van Ikea keukens meer tijd. Een inbouw keuken van Ikea verdient tevens speciale aandacht betreft de voorbereidingen van de aansluitpunten.Punten waar wij niet over hoeven na te denken, dit door onze jaren ervaring in het monteren en plaatsen van Ikea keukens.

GAS WATER EN ELEKTRA IN EEN IKEA KEUKEN.

In tegenstelling tot de meeste andere keukenfabrikanten is er achter de kasten van de keuken Ikea geen ruimte voor leidingwerk. Voor het benutten van zoveel mogelijk kastruimte sluit de achterwand van de kasten direct met de muur. Indien geen andere mogelijkheden, dient het leidingwerk dat achter de kasten moet, in de muur gelegd te worden. Tevens is, zoals ook bij andere keukens, het bij een Ikea keuken van groot belang dat muren haaks, vlak en in lood zijn. Ikea wandkasten hebben geen stelmogelijkheden. Een detail om te weten voor het bepalen van de stroomverdeling en groepen in een Ikea Keuken: Een Ikea vaatwasser gebruikt duidelijk minder dan overige merken. Meeste vaatwassers verbruiken c.a. 2.5 kwh en moeten vaak een eigen groep. Ikea vaatwassers hebben een aansluitwaarde van c.a. 1 kwh en kan meestal tezamen met andere apparatuur. Gezamenlijk echter nooit meer dan 3.5 kw.


Door onze jarenlange ervaring met het monteren en plaatsen van de keukens verzorgen wij alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op uw nieuw Ikea keuken.

Keukenmontage-installatiebedrijfComplete verbouwingenInstallatie werkBetonboren contactFoto's projectenKlantervaringen